Diensten

De Busser Totaalonderhoud biedt een breed scala aan diensten aan. Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring, hebben wij ons in de loop der jaren steeds breder kunnen specialiseren.

Wij zijn gevestigd in de regio Almere, maar ook in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland zijn wij actief. Onze werkzaamheden zijn met name toegespitst op de zakelijke markt.

Glasbewassing

De eerste blik van een bezoeker op uw gebouw is van cruciaal belang. U krijgt tenslotte maar één kans om een eerste indruk achter te laten.

Zorg ervoor dat de eerste indruk van een klant, medewerker of potentiële huurder goed is. Schone ramen gegarandeerd nadat De Busser Totaalonderhoud langs is geweest!

Onze gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder zult ondervinden van de werkzaamheden. Ook moeilijk bereikbare ruimtes kunnen wij reinigen.

Schoonmaak

U wilt natuurlijk te allen tijde verkeren in een schone omgeving. Dit woont/werkt natuurlijk een stuk prettiger. De Busser Totaalonderhoud verzorgt in de wijde omtrek van Almere al jarenlang het schoonmaakonderhoud van kantoren, winkels, woningcomplexen, bedrijfsruimtes en horecagelegenheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Nederlands sprekende SVS-geschoolde schoonmakers en zullen geheel volgens afspraak worden uitgevoerd naar aanleiding van het afgesproken werkschema/ schoonmaakrooster. Ook voor eenmalige opdrachten kunnen onze klantvriendelijke medewerkers u vanzelfsprekend van dienst zijn!

Reinigen en conserveren

Kozijnen spelen een cruciale rol in de uitstraling en duurzaamheid van uw pand. Regelmatig onderhoud van kozijnen is essentieel om ze in optimale conditie te houden, de levensduur te verlengen en de esthetiek van uw pand te behouden. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op!

Gevelreiniging

Waardeverbetering en de uitstraling van uw gebouw. Zomaar twee redenen waarom het van belang is om tijdig gevelreiniging uit te laten voeren door een specialist.

Gevels en kozijnen hebben in ons land ontzettend veel te lijden van de wisselende weersomstandigheden. Denk aan regen, wind en vorstperiodes. Maar ook vogels, algen en mossen dragen bij aan vervuilde gevels.

Dankzij de geavanceerde technieken van De Busser Totaalonderhoud is dit verleden tijd en kunnen wij uw bedrijfspand of woning terug in de perfecte staat brengen. Onze medewerkers doen dit op een efficiënte manier, zodat alle ongemakken zullen verdwijnen.

Na de grondige reiniging, impregneren wij de gevels en kunnen wij beschadigde voegen repareren of vervangen. Zo heeft u weer een perfecte gevel om tegenaan te kijken. Wij kunnen hier diverse methodes voor gebruiken om de werkzaamheden uit te voeren. Dit kan door middel van stoomreiniging, zandstralen of de chemische methode.

Stoomreinigen

Met stoom de gevel reinigen is een milde vorm van gevelreiniging. Het is de veiligste manier voor jouw gevel en bovendien het best voor het milieu, er worden namelijk geen chemicaliën gebruikt. De gevel wordt tijdens de stoomreiniging schoon gemaakt door stoom. Dit is heel erg heet condens van water dat temperaturen boven de 100 graden bereikt. Deze condens wordt onder hoge druk tegen de muur gespoten. Deze fase zorgt ervoor dat het vuil losweekt van de buitenmuur.

Chemisch

Bij chemisch wordt er een chemisch reinigingsmiddel op de gevel aangebracht. Dit middel heeft als doel om het vuil op te lossen. Samen met het vuil wordt dit er vervolgens afgespoeld met water. Het water wordt opgevangen en netjes gerecycled. Dit is een reiniging voor matige vervuiling, zoals bijvoorbeeld verfresten en lichte roetaanslag.

Zandstralen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen (of zandstralen). Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel af gepoetst. Uiteraard denken wij ook aan het milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Vastgoed onderhoud

Optimaliseer de waarde en levensduur van uw vastgoed met de diensten van De Busser. Onze enthousiaste teams zijn vastbesloten om nauwkeurigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren, zodat uw eigendom voortdurend in uitstekende staat verkeert. Bij De Busser weten we hoe cruciaal goed onderhoud en zorg zijn voor uw vastgoed.

Dagelijks onderhoud

Bij De Busser Totaalonderhoud kunt u 24/7 terecht voor al uw storingsonderhoud. Ons bedrijf is ingericht om snel en effectief te reageren, waardoor we altijd binnen korte tijd een geschikte oplossing kunnen bieden. Vanaf het moment van aanmelding tot het oplossen van het probleem wordt u continu geïnformeerd over de status. Onze prioriteit is het ontlasten van de eigenaar en het tevredenstellen van de gebruiker.

Mutatie onderhoud

Bij mutaties in vastgoed zijn er vaak werkzaamheden nodig om het pand weer klaar te maken voor verhuur aan een nieuwe gebruiker. Om de leegstandsperiode te minimaliseren, zijn we in staat om snel in actie te komen en mutatiewerkzaamheden op korte termijn uit te voeren. We voeren mutatiewerkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers.

Schilderwerk

De Busser Totaalonderhoud is tevens gespecialiseerd op het gebied van schilderwerkzaamheden.

Dit zorgt ervoor dat u de volledige uitstraling van uw pand en/of kantoor veilig in handen kunt leggen van ons. Zo biedt u uw klanten, medewerkers en huurders altijd een perfecte indruk van uw bedrijf/organisatie.

Bouw- en renovatiewerkzaamheden

Van kleine verbouwingen tot volledige renovaties, De Busser Totaalonderhoud is de partij die u hierbij ondersteuning kan bieden.

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer of zoekt u een schilder of stukadoor? Wij werken met de specialisten die dit voor u kunnen verzorgen. Al uw wensen worden werkelijkheid!