De Busser Totaalonderhoud

Diensten

De Busser Totaalonderhoud biedt een breed scala aan diensten aan. Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring, hebben wij ons in de loop der jaren steeds breder kunnen specialiseren.

Wij zijn gevestigd in de regio Almere, maar ook in bijvoorbeeld Amsterdam, Lelystad, Huizen en Bussum zijn wij actief. Onze werkzaamheden zijn met name toegespitst op de zakelijke markt, maar ook voor de grotere privé woningen voeren wij onze specialismes graag uit.

Tuckerpole/
Telescopisch reinigen

Naast deze traditionele manier van glasbewassing, biedt De Busser Totaalonderhoud ook telescoopbewassing aan. Zo kunnen wij, vanaf de grond, een hoogte van 15 meter bereiken. En dit met hetzelfde streeploze resultaat!

Al bij al is dit een kostenefficiënte klus, omdat er geen hoogwerker bij nodig is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Reinigen en conserveren

Kunststof en aluminium kozijnen en geveldelen raken na verloop van tijd verweerd. De glansgraad neemt hierbij af, de kozijnen worden dof, en de kleur verandert. Dit zorgt ervoor dat uw pand slecht onderhouden eruit komt te zien.

Met de juiste methodes en middelen kunnen wij uw geveldelen weer als nieuw krijgen en er een beschermlaag aan toevoegen middels verschillende coatings.

Methodes

Stoomreinigen

Met stoom de gevel reinigen is een milde vorm van gevelreiniging. Het is de veiligste manier voor jouw gevel en bovendien het best voor het milieu, er worden namelijk geen chemicaliën gebruikt. De gevel wordt tijdens de stoomreiniging schoon gemaakt door stoom. Dit is heel erg heet condens van water dat temperaturen boven de 100 graden bereikt. Deze condens wordt onder hoge druk tegen de muur gespoten. Deze fase zorgt ervoor dat het vuil losweekt van de buitenmuur.

Chemisch

Bij chemisch wordt er een chemisch reinigingsmiddel op de gevel aangebracht. Dit middel heeft als doel om het vuil op te lossen. Samen met het vuil wordt dit er vervolgens afgespoeld met water. Het water wordt opgevangen en netjes gerecycled. Dit is een reiniging voor matige vervuiling, zoals bijvoorbeeld verfresten en lichte roetaanslag.

Zandstralen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen (of zandstralen). Hierbij blazen we onder lage druk water met een mild straalmiddel tegen uw gevel. Door het straalmiddel wordt de vervuiling als het ware van uw gevel af gepoetst. Uiteraard denken wij ook aan het milieu: Het straalafval, blubber vermengd met de vervuiling, voeren we zorgvuldig af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Schilderwerk

De Busser Totaalonderhoud is tevens gespecialiseerd op het gebied van schilderwerkzaamheden.

Dit zorgt ervoor dat u de volledige uitstraling van uw pand en/of kantoor veilig in handen kunt leggen van ons. Zo biedt u uw klanten, medewerkers en huurders altijd een perfecte indruk van uw bedrijf/organisatie.

Anti-spin behandelingen

Last van spinnen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u dit als heel vervelend ervaart.

Door een anti-spin behandeling creëren wij een vuil afstotende beschermlaag, waardoor spinnenwebben niet meer zullen hechten en de spin zal vertrekken. Deze behandeling is milieuvriendelijk en veilig verklaard voor zowel mens, dier als plant. Zo behoudt uw

Laat een anti-spin behandeling tijdig uitvoeren, om vlekken op uw ramen en kozijnen te voorkomen. Deze vlekken zijn meestal hardnekkig om te verwijderen, dit wilt u natuurlijk voorkomen. Laat de anti-spin behandeling uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei begint. Zo zal uw pand tijdens de zomer spinvrij zijn! Laat in het naseizoen een tweede behandeling uitvoeren, zodat spinnen in de winter geen gelegenheid krijgen om nieuwe nesten te maken. Gemiddeld gezien is de bescherming zo rond de zes maanden.

Reiniging van straatwerk

Straatwerk in Nederland heeft veel te verduren. Het wispelturige klimaat in Nederland helpt hier natuurlijk niet bij.

De Busser Totaalonderhoud brengt uw straatwerk weer in originele staat door de juiste methodes en technieken te gebruiken. Zowel hoge druk als lage druk reiniging kunnen wij uitvoeren, met altijd het perfecte eindresultaat als gevolg!

Bouw- en renovatiewerkzaamheden

Van kleine verbouwingen tot volledige renovaties, De Busser Totaalonderhoud is de partij die u hierbij ondersteuning kan bieden.

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer of zoekt u een schilder of stukadoor? Wij werken met de specialisten die dit voor u kunnen verzorgen. Al uw wensen worden werkelijkheid!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over een van bovenstaande diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Logo De Busser Totaalonderhoud

Onze diensten

Adres

Argonweg 77
1362 AD Almere

Telefoonnummer

Social media